Herfølge-bilist involveret i uheld i Greve

dato

Mandag aften kl. 20.25 skete der et uheld i krydset Hundige Centervej/Kildebrøndevej/Lillevangsvej i Greve, hvor en 55-årig mand fra Herfølge blev påkørt. Den 55-årige mand holdt stille for rødt lys, da en 28-årig mand fra Rumænien kørte op bag i hans bil. Kort efter blev den 28-åriges bil ramt af en 19-årig mand fra Greve, hvilket resulterede i, at den 55-åriges bil blev skubbet frem mod Kildebrøndevej og påkørte lyssignalet.

En tekniker blev tilkaldt for at udbedre skaderne på signalet, og den 55-årige mand blev kørt til tjek på sygehuset, men der var ingen melding om alvorlige skader. Det blev konstateret, at den 28-årige bilist havde en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt for at få udtaget en blodprøve. Han blev løsladt efter blodprøveudtagelsen, men vil høre mere i sagen, når resultatet af blodprøveanalysen foreligger.

Krydset blev spærret af, mens redningsberedskabet arbejdede, men kunne genåbnes efter omkring en time. Politiet optog rapport og afventer nu resultatet af blodprøveanalysen.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi