Genopdag de klassiske desserter og lær de teknikker, der ligger bag en ægte budding, som de fine franske kokke lavede den. Kurset giver dig indsigt i både dansk og fransk dessertkunst, hvor du får alle de gode tricks til creme, budding og flødeskumskage.
Vanilje-mandelbudding og creme anglaiseUnder kurset vil du lære at lave en lækker vanilje-mandelbudding med kirsebærsauce. Du vil også blive introduceret til creme anglaise, en grundsauce i det søde køkken, der kan bruges til både budding og iscreme.
Medaljer og kartoffelkagerDu vil også få mulighed for at bage medaljer med syltetøj, konditorcreme og flødeskum samt kartoffelkager med konditorcreme og marcipan. Her lærer du at arbejde med smørmættet mørdej og vandbakkelsesdej, som er basen for mange klassiske kager.
En hyggelig dag med kagebagningKurset varer fem timer, og undervejs vil der være en kaffepause, hvor Marie Holm fortæller om buddingens historie og dansk konditorhistorie. Dagen afsluttes med at vende buddinger ud, samle og pynte kagerne, og selvfølgelig nyde de lækre kreationer sammen.
Praktisk information
Dato: Søndag 24. november 2024
Tid: Kl. 11:00
Sted: LilleSyd Forsamlingshus, Bjergvej 8, 4681 Herfølge
Entré: 995 kr
Målgruppe: Alle
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her