Oplev dessertkunstens verden med Peter Aalbæk og Marie Holm

dato

Træd ind i dessertkunstens verden, når Peter Aalbæk og Marie Holm inviterer til et unikt kursus i LilleSyd Forsamlingshus i Herfølge. Den 24. november 2024 kan du lære at mestre klassiske desserter som vanilje-mandelbudding og gammeldags danske flødeskumskager.

Genopdag de klassiske desserter og lær de teknikker, der ligger bag en ægte budding, som de fine franske kokke lavede den. Kurset giver dig indsigt i både dansk og fransk dessertkunst, hvor du får alle de gode tricks til creme, budding og flødeskumskage.

Vanilje-mandelbudding og creme anglaise

Under kurset vil du lære at lave en lækker vanilje-mandelbudding med kirsebærsauce. Du vil også blive introduceret til creme anglaise, en grundsauce i det søde køkken, der kan bruges til både budding og iscreme.

Medaljer og kartoffelkager

Du vil også få mulighed for at bage medaljer med syltetøj, konditorcreme og flødeskum samt kartoffelkager med konditorcreme og marcipan. Her lærer du at arbejde med smørmættet mørdej og vandbakkelsesdej, som er basen for mange klassiske kager.

En hyggelig dag med kagebagning

Kurset varer fem timer, og undervejs vil der være en kaffepause, hvor Marie Holm fortæller om buddingens historie og dansk konditorhistorie. Dagen afsluttes med at vende buddinger ud, samle og pynte kagerne, og selvfølgelig nyde de lækre kreationer sammen.

Praktisk information
Dato: Søndag 24. november 2024
Tid: Kl. 11:00
Sted: LilleSyd Forsamlingshus, Bjergvej 8, 4681 Herfølge
Entré: 995 kr
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut