Pædagog med erfaring søges til at støtte barn med autisme

Profilbillede
dato

Er du uddannet pædagog og har erfaring med autisme? Ønsker du at gøre en forskel i et barns liv? Så læs mere her!

Om opgaven 

Du vil arbejde med en forsigtig dreng, som har diagnosen infantil autisme. Drengen bor sammen med sin familie i Herfølge. Han er sprogligt udfordret og kan være svær at forstå og benytter sig også af tegn til tale.

Opgaven er at aflaste familien ved at engagere, støtte og guide drengen i at lave forskellige aktiviteter både inde og ude. Af aktiviteter, så kan drengen lide at lege med togbane og Playmobil. Han kan også lide ture på legeplads og at spille bold.

Om dig
Vi søger en pædagog med erfaring og viden om autisme. Du skal kunne kommunikere tydeligt og igangsætte aktiviteter, samt selv deltage aktivt i dem.

Du skal være komfortabel med at arbejde i et hjem, hvor der ryges, og hvor der er en kat.

Arbejdstid
8 timer månedligt. 

Vagter af 4 timer, hver anden lørdag fra kl. 10:00 til 14:00. 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Vi tilbyder en bred variation af kurser, og du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering som medarbejder hos DUOS. Og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?
Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Thilde Andersen på 3634 4990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 
I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (0-4 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6070618

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet