Sygeplejerske til udekørende team

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Sygeplejerske søges til dagvagt i udekørende team

Er du sygeplejerske og ønsker at være en del af vores velfungerende team og indgå 30-37 timer i dagvagt samt hver 4. weekend?

Så er du meget velkommen til at læse med her!

Vores gode kollega skal på barsel og vi søger derfor i første omgang en barselsvikar. Vi er et aktivt team med spændende projekter og fokus på velfærdsteknologi og da vi udvikler os hele tiden, vil der sandsynligvis være mulighed for forlængelse eller en fast stilling.

Vi vil i løbet af det kommende år, implementere faste tværfaglige selvstyrende teams, for at skabe endnu bedre sammenhæng og værdi for borgeren. Vi arbejder med mange komplekse opgaver og med et højt fagligt niveau, og vi er gode til at arbejde tværfagligt. Vores udgangspunkt tages i den enkelte borgers ressourcer, og vi har en sygepleje klinik tilknyttet vores base, hvor vi dagligt har borgere der kommer og modtager sundhedsydelser.

Vores sygeplejegruppe er selvvisiterende og er med til at planlægge sammen med teamkoordinatoren, som har den største del af planlægningen. Sygeplejegruppen består af 6 udekørende sygeplejersker, hvoraf 2 primært deler klinikken. Derudover er gruppen en del af hele syge- og hjemmeplejeteamet, som består af (hvor mange?) social og sundhedsassistenter, hjælpere og ufaglærte samt 1 planlægger, og så en teamleder.

Hvem søger vi:

Vi søger en kollega som har følgende:

 • Højt fagligt niveau.
 • Erfaring fra udekørende funktion eller erfaring fra sygehuset.
 • Godt overblik og kan håndtere en hverdag, hvor dagene ikke er ens.
 • Lyst til at dele ud af sine erfaringer.
 • Gode samarbejdsevner og kan arbejde tværfagligt.
 • Kan tage ansvar og handle på komplekse og akutte situationer.
 • Flair for IT og forstår vigtigheden i at dokumentere.
 • Kan lide at arbejde med de komplekse borgerforløb.
 • Kan se sig selv i en mindre gruppe, hvor samarbejde og erfaringsudveksling betyder alt.
 • Gerne erfaring med tidlig opsporing.
 • Deltage i at tage enkelte aften og nattevagter såfremt der er behov for det.

Som sygeplejerske hos os, får du mulighed for faglig udvikling i godt samspil med de øvrige sygeplejersker og faggrupper, med god ledelsesmæssig opbakning.

Vi har fokus på kontinuiteten i samarbejdet med borger, og derfor er der 3 gange ugentligt et overlap mellem sygeplejerskerne fra dagvagten, og de udekørende aftenvagter. Her sparrer sygeplejersken med aftenvagterne omkring specifikke borgerforløb eller underviser i noget fagligt.

Om os:

Tingstedet hører under Køge Kommune. Vi hører fysisk til på Vedskøllevej 1A, Herfølge. Vi har en fantastisk arbejdsplads, med højt til loftet, god humor og fagligt stærkt personale. Vi arbejder tværfagligt for at opnå en kontinuitet i hjemmet hos borgerne. Vi arbejder ud fra tankegangen om at hjælpe borgerne til at bibeholde så mange ressourcer, som muligt og derfor holde fast i, at de kan klare sig selv så længe som muligt, med vores faglighed i baghånden og en rehabiliterende tilgang.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med god fleksibilitet og højt fagligt niveau. Teamet fungerer godt sammen og der arbejdes hele tiden på at trivslen på arbejdspladsen er så høj som muligt. Vi er gode til at hjælpe hinanden og har stort fokus på at løfte opgaver i fællesskab, og at vi sammen holder fokus på borgerne, så vi får løst de komplekse- og akutte opgaver på den bedst tænkelig måde for borgerne.

Vi tilbyder mulighed for udvikling af kompetencer, da vi hos arbejder vi med #slipfaglighedenfri. Se yderligere på www.koege.dk

Stillingen kan besættes fra den 1.1.2024 og senest den 1.2.2024

Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler torsdag og fredag hhv den 14. og 15. december.

Du skal sende din ansøgning online. Klik på ”Søg stillingen” og vedhæft din ansøgning og dit CV.

Læs mere om Køge Kommune på www.koege.dk

Køge Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Køge Kommune, Torvet, 4600 Køge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950851

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet