Værkstedet Hampen A/S udvider med CarPeople-samarbejde

Profilbillede
dato

Den nye generation Hampen opkøbte i 2020 værkstedet Ejler Pedersen og dannede et full-service værksted for lakering og autoskader. Nu udvider Hampen i et samarbejde med den landsdækkende kæde CarPeople.

Der er fart over feltet hos sønnen Simon Hampen, som i 2020 overtog den daglige ledelse af autolakering- og skadesværkstedet Hampen A/S efter sin far. Han indtog samme år Danmarks største og ældste Subaru-forhandler, Ejler Pedersen, og fortsætter nu de to under en samlet fane. Og fra 2021 er CarPeople en del af den rejse.

"Der er rigelig slåskamp om kunderne derude, og den bedste måde at vinde dem på, det er ved at samle kompetencer og skabe gode samarbejder. Det har vi gjort ved dels at konsolidere os som et full-service værksted og samtidig styrke vores bagland med et samarbejde hos CarPeople," siger Simon Hampen og uddyber:

"Vi er allerede fagligt stærke, men sammen med CarPeople kan vi få nogle af stordriftsfordelene i gode forsikringer, garantiservice på alle mærker, et bredt brugtvognsudvalg og fri vejhjælp til kunder efter endt service. Det giver mening."

Ambitiøst vokseværk hos CarPeople
Det nye CarPeople-værksted i Herfølge kommer til at servicere sine eksisterende kunder på samme måde som altid, men nu med mulighederne for at gøre brug af CarPeoples fordele som eksempelvis online booking. Det er med den strategi, at CarPeople har tænkt sig at vækste kæden med yderligere 20 værksteder i 2021.

"CarPeople er en frivillig kæde, og det går også begge veje for, hvem vi vil have med på holdet. Men når vi kan mærke, at det rigtige match i værdisæt som kundepleje, godt håndværk og ordentlighed er der, så spidser vi ører. Hampen har gennem mange år bevist deres faglighed og kundepleje og er derfor et oplagt match for os. Det er præcis den type værksteder, som vi gerne vil lægge navn til i kæden," siger Finn Thomsen, kædechef i CarPeople.

Når Hampen A/S bliver til et CarPeople-værksted, sker det også som en del af en strategi, hvor den frivillige kæde opnår et bredt landsdækkende servicenetværk. Det giver endnu bedre muligheder for service og bilsalg til danskerne.

En større værktøjskasse gavner alle
Med udvidelsen til CarPeople bliver det muligt for kunderne hos Hampen at få glæde af de muligheder, som en kæde kan tilbyde, men med samme lokalkendskab, og de samme folk på værkstedet, som kunderne kender.

"Vi er altid kunderne først, og det er også derfor, at vi går sammen med CarPeople. Vi får en masse ekstra fordele at tilbyde. Men selvfølgelig får vi også selv noget ud af det. En del af kravene til CarPeople-værksteder er, at de bliver el- og hybridbilcertificeret. Det er win-win, da vi både ser el som fremtiden og samtidig kan sende vores værkstedsfolk på to års efteruddannelse hos CarPeople," siger Simon Hampen.

Hampen A/S CarPeople Herfølge har afdelinger i Greve og Herfølge og kan sammenlagt levere en 360 graders løsning indenfor salg, finansiering, forsikring og leasing af biler til service og udbedring af skader.

Kilde: Epicent.dk