Bilsagkyndig med flair for koordinering

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Applus+ gør noget for trafiksikkerheden – vil du være en del af det?

Vi søger en teamkoordinator, som kan se sig selv være regionschefens forlængede arm i et team på 7 kollegaer og 4 synshaller. Samlet har vi over 140 synshaller, hvor du vil blive teamkoordinator for de 4 synshaller. Du vil samtidig blive en del af vores stærke team af knapt 30 teamkoordinatorer. 

Du skal mere end bare syne biler 

Dine primære arbejdsopgaver vil være syn, udarbejde attester og kundebetjening. Men herudover er det dig, der i samråd med regionschefen koordinerer bemandingen mellem synshallerne i dit team. Du vil ligeledes sørge for at bestille varer, deltage i at arrangere kundeevent samt deltage i kundebesøg sammen med salgsafdelingen. 

Du vil få daglig base i Herfølge. Der kan forekomme tilfælde, hvor du skal køre mellem synshallerne eller selv udlånes i forbindelse med sygdom.

Hvem er du?

Du brænder for dit fag som bilsagkyndig og kan sætte kunden i centrum. Du skal være serviceminded både overfor vores kunder og kollegaer i Applus+. For at kunne udføre jobbet er det vigtigt at du er selvstændig, fleksibel og mødestabil da vores kunder venter på, at deres biler kan komme på vejene igen.

Det er ikke et krav, at du i dag er teamkoordinator. Men det er en forudsætning, at du har kørekort og som minimum har bestået kat. 1 og kat. 3. Er du ikke uddannet til at syne tunge køretøjer, skal du have ambitioner om at uddanne dig til dette. Du skal have overblik og kunne koordinere, være struktureret, fortrolig med Office pakken og kunne lide at arbejde i forskellige IT-systemer. 

Hvorfor skal du søge jobbet?
Fordi:

  • Vi ønsker at være den bedste arbejdsplads og betaler gerne uddannelser til dig
  • Du har altid adgang til support fra vores tekniske afdeling
  • Vi gør en forskel for vores kunder
  • Vi har fokus på medarbejderen, de bløde værdier, sundhed og forskellighed
  • Vi har overenskomst med Dansk Industri og Dansk Metal og en del fordelagtige lokalaftaler
  • Vi har Pension, fritvalgslønkonto og bonus
  • Vi udbetaler overarbejde og kørepenge
  • Vi har sundhedsforsikring med bl.a. fysioterapi, kiropraktor, diætist, 
  • Vi har en årlig personalefest for hele Applus og julefrokost i teamet 

Du vil blive en del af noget større, og en arbejdsplads som har fokus på miljø, sundhed og medarbejdertrivsel.

Vi har:
De mest fantastiske kollegaer, ordnede forhold og en flad organisation, hvor nærmeste leder er tæt på din hverdag og kan tage hurtige beslutninger.

Vores tekniske afdeling består af 4 medarbejdere som altid er klar til at hjælpe dig, så du aldrig står alene. Vi går meget op i at vores medarbejdere har mulighed for at udvikle sig fagligt og derfor tilbyder vores tekniske afdeling interne kurser hver måned. 

Så vil du være en del af familien Applus+ og kan du se dig selv i jobbet, så skynd dig at tage fat i os - vi afholder nemlig samtaler løbende.

Vil du vide mere om stillingen så kan du ringe til Regionschef Kasper Pedersen på telefon 28 98 95 08.

Applus Bilsyn er den største og førende virksomhed inden for bilsyn, hvor der udarbejdes brugtbilsattester, leasing, syn af både små- og store køretøjer, syn af specialkøretøjer, miljø målinger, rådgivning om produkter til bilen m.m. Applus har 130 synshaller og 240 ansatte fordelt over hele Danmark. Applus Bilsyn er markedsledende indenfor bilsyn og er en del af den internationale børsnoteret koncern Applus Services, der beskæftiger over 27.000 medarbejdere. Applus Services er i dag en af de største aktører i verden indenfor test, inspektioner og certificering (TIC). Læs mere om Applus Bilsyn på: www.bilsyn.dk samt Applus på: www.applus.com.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Applus Danmark, Solvangsvej, 1, 4681 Herfølge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049201

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet