Mød tidligere MasterChef-deltager Ibtisam Mohamed til design(a)dag i Køge

Designa gentager succesen og inviterer køgeboerne til design(a)dag i butikken på Theilgaards Vej 7 den 7. oktober fra kl. 10-16. Foto: PR.

Lørdag den 7. oktober holder Designa i Køge design(a)dag. Her er der mulighed for at smage lækre kokkerier fra MasterChef-deltageren Ibtisam Mohamed og deltage i et væld af konkurrencer.

Designa gentager succesen og inviterer køgeboerne til design(a)dag i butikken på Theilgaards Vej 7 den 7. oktober fra kl. 10-16. Til åbent hus-arrangementet lægger Ibtisam Mohamed fra MasterChef vejen forbi butikken, hvor han gennem dagen vil kokkerere lækre retter og står klar til en sludder om sin madrejse og deltagelsen i det populære tv-program.

Indehaver René Bo Jacobsen ser frem til endnu engang at slå dørene op til et brag af et arrangement med årets køkkennyheder, inspiration til hele huset rundt, konkurrencer og gode tilbud.

– Jeg kan næsten ikke få armene ned over årets arrangement. Vi har virkelig sat et godt program sammen. Det bliver især spændende at få Ibtisam Mohamed i køkkenet og se, hvordan han bruger omgivelserne og råvarerne i sin madlavning, siger René Bo Jacobsen.

Præmier til de heldige – og de hurtige

Udover madinspiration og gode tilbud har alle besøgende mulighed for at vinde billetter til MasterChef behind the scene, som Designa igen i år og næste år er hovedsponsor på. Der vil også være professionelle køkkenmaskiner samt knivsæt fra Endavour på højkant.

Hvis ikke man føler sig heldig, handler det om i stedet at være hurtig, når dørene åbnes kl. 10. De første 30 besøgende i butikken får hver en voucher på 30.000 kroner, der gælder ved køb af køkkenelementer og bordplader til 100.000 kroner.

Kilde: Designa
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.